Prenajate: Prenájom 4 izbového luxusného bytu, Pri Slavíne, novostavba, 2x parkovanie, Boženy Nemcovej, Centrum

Boženy Nemcovej 13, Bratislava, Staré mesto

DETAILY

Typ reality: byt

Adresa: Boženy Nemcovej 13, Bratislava, Staré mesto

Rozloha: 185 m2

Počet izieb: 4

Poschodie: 4/5

Spôsob vykurovania: ústredné

Balkón: 18,2 m2

Vybavenie: Luxusné

Stav nehnuteľnosti: Novostavba

Forma vlastníctva: osobné

VLASTNOSTI

  • Výborný výhľad na mesto
  • Slavín 200 metrov
  • 2 parkovacie miesta v garáži
  • Veľké priestranné izby
  • Tichá lokalita
  • Luxusný

POPIS

Ponúkame na prenájom kompletne luxusne zariadený 4 izbový byt, v tehlovej novostavbe, ktorý je na ulici Boženy Nemcovej v Bratislave, mestská časť Staré mesto. Byt sa nachádza len 200 metrov od Slavína a je ho vidieť z bytu. Byt je na 4 nadzemnom podlaží s výťahom. Rozloha bytu predstavuje 185 m2, a dva balkóny o rozlohe 15,77m2 a 2,59m2, pivnica 4m2. Dispozícia bytu: vstupná hala, samostatná komora s plynovým kotlom, samostatne WC s bidetom, priestranná obývacia izba spojená s kuchynskou časťou a jedálenskou časťou a s výstupom na terasu odkiaľ je krásny výhľad na Slavín a mesto, súkromnú časť tvoria 3 priestranné spálne – každá so vstavaným šatníkom, samostatný priestranný šatník, veľká kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom dvoma umývadlami, WC a bidetom. Kuchynská linka je vybavená vrátane elektrospotrebičov. V kúpeľni je vaňa aj sprchovací kút. Na chodbe je skriňa s odkladacím priestorom na topánky a kabáty. Byt je tichý, orientovaný smerom na mesto, je veľmi slnečný. V celom byte je všade kvalitná plávajúca podlaha v izbách, v kúpeľni a obývačke kvalitná dlažba. Dvere sú drevené. Všade sú plastové okná. Vchodové dvere sú bezpečnostné, ako aj vstup k bytovému domu je monitorovaný a vstup možný len cez elektronickú bránu.
Byt sa nachádza v tichej lokalite, ďalej od hlavnej cesty, s výborným výhľadom na mesto, kúsok od absolútneho centra. Okolie poskytuje vynikajúcu občiansku vybavenosť: reštaurácie, kaviarne, obchody, lekárne, škola, škôlka, detské ihriská, blízkosť MHD, mäso údeniny, banky, kostol, fitnes centrum, kongresové centrum.
Parkovanie: K bytu patria 2 garážové státia v suteréne bytového domu.

Nehnuteľnosť ponúka bývanie pre tých ,ktorí túžia žiť v tichej časti mesta ale zároveň moderne a v centre diania. Lokalita poskytuje rýchle napojenie na obchvat.

Mesačný nájom predstavuje 1450€
plus 200€/ mesačne za správu, elektrika, voda, plyn, smeti, osvetlenie, upratovanie.
Spolu 1650€/mesiac.

Byt je voľný od 1.5.2020

Info a obhliadky: Matej Salay 0948 599 090

1 650 €

+421 948 599 090

Boženy Nemcovej 13, Bratislava, Staré mesto





Hypokalkulačka

HYPOTÉKA PRE MLADÝCH SO ŠTÁTNYM PRÍSPEVKOM

© 2024 matsalgroup.sk