Predané: 3 izbový byt, novostavba, 72,25m2, loggia 4,82m2, Staré Grunty, Karlovka, garážové státie

Staré Grunty, Bratislava

DETAILY

Typ reality: byt

Adresa: Staré Grunty, Bratislava

Rozloha: 72.25 m2

Počet izieb: 3

Poschodie: 3/5

Spôsob vykurovania: podlahové a radiátory v izbách

Balkón: 4,82 m2

Vybavenie: Luxusné

Stav nehnuteľnosti: Novostavba

Forma vlastníctva: osobné

VLASTNOSTI

  • Fantastický výhľad
  • Novostavba
  • Vyhľadávaná lokalita
  • Detské ihrisko a rekreačná zóna
  • Parkovacie miesto v garáži
  • Výborná občianska vybavenosť

POPIS

Realitná kancelária Foxt, ponúka na predaj 3-izbový byt v projekte Staré Grunty.
Ide o novostavbu skolaudovanú v roku 2010
Byt sa nachádza na kopci na 3 poschodí s krásnym výhľadom na mesto, orientácia na západ. Projekt sa nachádza na strategickom mieste v Karlovke, Staré Grunty.
Výmera bytu je 72,25 m² + balkón 4,82 m². Jedna z izieb je menšia, má len cca 8m2. Kvalitné parkety sú v izbách a obývačke. Dlažba na chodbe, kúpeľni a wc. Chodba je podlahovo vykurovaná. V izbách sa vykuruje radiátormi. Toto podlažie zaručuje fantastický výhľad na panorámu Bratislavy, orientácia na západ a dostatok svetla po celý deň. Izby sú nepriechodné s veľmi priestrannou chodbou s priestrannými vstavanými skriňami. Rohová kuchynská linka na nachádza v obývačke spojenej s kuchyňou. Kúpeľňa je taktiež priestranná, wc samostatné.
V cene bytu je zahrnuté nasledovné vybavenie, všetko ostáva ako je na fotkách: Vstavané skrine a rolldory, kuchynská linka s chladničkou a mrazničkou značky Bosch, teplovzdušná rúra Elecrolux, Varná sklokeramická doska, mikrovlnka a umývačka riadu whirlpool, pračka, postele a poličky.
Hneď pri bytovom dome pre majiteľov vytvoril investor oplotený zelený park, súčasťou parku je detské ihrisko, miesto pod prístreškom na grilovanie, trampolína, miesto na oddych a relax. V blízkosti bytového domu je výborná občianska vybavenosť s obchodmi, obchodnými domami, školy, škôlky, detské ihriská, fitnes, športové haly, športoviská, reštauráciami, kaviarňami, MHD a dobré cestné napojenie na obchvat alebo do centra. Kúsok od domu je les a príroda. V bytových domoch sú aj spoločenské miestnosti v ktorých sa môžu deti spoločne zabaviť, ako aj spoločná miestnosť na bicykle. V byte je kvalitný videovrátnik s kamerou. Pred bytovým domom je dostatok parkovacích miest vonkajších, na parkovanie ako aj pre návštevy. Celý bytový dom, parkovisko a rekreačná zóna je oplotená a vstup len pre majiteľov bytov. Byt a bytový dom je bezbariérový a pohodlný prístup do garáže.

Bývajte na kopci s krásnym výhľadom na skok od centra mesta! Bytový dom svojim umiestnením, kvalitným vyhotovením a výzorom patrí k najatraktívnejším projektom v Bratislave, pričom je pre budúcich obyvateľov cenovo dostupný. K bytu je možnosť dokúpiť parkovacie miesto v garáži v bytovom dome, kde sa dá dostať z garáže rovno do bytu. Náklady spolu cca 150€.

Cena bytu 192.000€
Cena garážového miesta 14,000€
(garážové miesto sa momentálne prenajíma, za 55€/mesiac)

Info a obhliadky: Matej Salay
Kontakt: 0948 599 090

192 000 €

+421 948 599 090

Staré Grunty, Bratislava





Hypokalkulačka

HYPOTÉKA PRE MLADÝCH SO ŠTÁTNYM PRÍSPEVKOM

© 2024 matsalgroup.sk