Predané: Exkluzívne na predaj zrekonštruovaný 2 izbový byt, 48m2, Fedáková 12, Dúbravka, pri OC Saratov

Fedáková 12, Bratislava

DETAILY

Typ reality: byt

Adresa: Fedáková 12, Bratislava

Rozloha: 48 m2

Počet izieb: 2

Poschodie: 4/8

Spôsob vykurovania: ústredné kúrenie

Vybavenie: Štandardné

Stav nehnuteľnosti: Kompletná rekonštrukcia

Forma vlastníctva: osobné

VLASTNOSTI

  • Novo zrekonštruovaný byt
  • Tichá časť
  • Dobré parkovanie
  • OC Saratov blízko
  • Pekný výhľad
  • Dúbravské lesy

POPIS

Exkluzívne na predaj kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt, Fedáková 12, v Dúbravke Bratislave.
Úžitková plocha bytu je 48 m2, plus látková pivnica cca 1,5m2, byt je veľmi slnečný, s pekným výhľadom. Kompletná rekonštrukcia bytu skončila v máji 2021.
Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 4 poschodí, bytový dom prešiel v roku 2019 rekonštrukciou spoločných priestorov, strechy, nový výťah, nové stupačky, nové vstupné dvere na čip.
V byte sú nové kvalitné plastové okná, nemecké laminátové parkety, nové interiérové dvere, všade led lampy, nová kuchyňa a kompletne nová elektroinštalácia. Byt je nanovo vymalovaný a vystierkovaný. Kuchyňa je zariadená značkovými spotrebičmi, elektrická rúra, elektrická varná doska, odsávanie, drez. V kúpeľni je nová vaňa, keramické umývadlo, WC s úsporným splachovacím systémom. Vchodové dvere sú nové bezpečnostné a protipožiarne. Vykurovanie je cez radiátory.
Parkovanie možné pred domom s obidvoch strán. Možnosť dostať sa priamo do centra , v blízkosti je hneď autobusová a električková zástavka, a výborná občianska vybavenosť, len 100 metrov od bytu je Obchodné centrum Saratov, kde sú všetky služby ako aj reštaurácie, obchody, kaviarne, kaderníctva, Billa, Pepco, Kik, lekárne, Pet center, drogeria, banky, v blízkosti dúbraské lesy atd. Ide o veľmi kľudnú lokalitu, s dobrým napojením na dialnicu.

Cena za byt je 153.000€.
Info a obhliadky: Matej Salay 0948 599 090

153 000 €

+421 948 599 090

Fedáková 12, Bratislava





Hypokalkulačka

HYPOTÉKA PRE MLADÝCH SO ŠTÁTNYM PRÍSPEVKOM

© 2024 matsalgroup.sk