Prenajaté: Prenájom jednej izby v 2 izb. byte, staré mesto, Šancová ulica, Bratislava, 80m2, zariadený

Šancová 37, Bratislava

DETAILY

Typ reality: byt

Adresa: Šancová 37, Bratislava

Rozloha: 80 m2

Počet izieb: 2

Poschodie: 2/5

Spôsob vykurovania: ústredné kúrenie

Balkón: 6 m2

Vybavenie: Štandardné

Stav nehnuteľnosti: Kompletná rekonštrukcia

Forma vlastníctva: osobné

VLASTNOSTI

  • Staré mesto
  • Pavlač 6m2
  • Dobré cestné napojenie
  • Veľké izby
  • Zariadený
  • Kľudná časť

POPIS

Ponúkame Vám exkluzívne na prenájom jednu izbu v prerobenom veľkom 2-izbový byte v starom meste Šancová ulica 37 v Bratislave, medzi Račianskym a Trnavským mýtom.
Byt sa nachádza na zvýšenom 1 podlaží tehlovom bytovom dome. Rozloha bytu s uzavretou pavlačou predstavuje 81 m2. Úžitková plocha bytu je 80m2. Byt je priestranný, slnečný, a má široký výhľad z oboch strán domu. Dispozícia bytu pozostáva z priestrannej kuchyne, veľkej obývacej izby, spálne, kúpeľne s vaňou, špajzou a samostatnou toaletou. Byt má uzavretú presklenú pavlač 6 m2. Byt sa predáva kompletne zariadený. Kuchynská linka je kompletne vybavená vrátane elektrospotrebičov, elektrická rúra, digestor, chladnička + mraznička, mikrovlnka a pračka. V jedálenskej časti sa nachádza komplet sady tanierov, pohárov, hrncov, k dispozícii je aj vysávač, atd., spolu s jedálenským stolom a stoličkami.
Obývacia izba je zariadená rozkladacou sedacou súpravou, obývačkovou stenou s TV, internet, káblovka. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a nábytkom a televízorom. V kúpeľni sa nachádza vaňa.
Byt je klimatizovaný a má rekuperáciu vzduchu pre bezprašné a bezhlučné vetranie, všade drevené parkety, plastové okná. Byt má funkčný elektronický vrátnik.
Byt sa nachádza prakticky v centre s prístupnou dopravou na všetky smery.
Okolie poskytuje vynikajúcu občiansku vybavenosť: Nákupném centrum CENTRAL, reštaurácie, kaviarne, obchody, škôlka, škola, blízkosť MHD,NC Polusu, hl. stanice, tržnice, Fakulty STU na Nám. Slobody
Parkovanie možné pri dome.

Cena prenájmu za jednu izbu, internet, TV, kablovka, služby, energie je 290€/mesačne.
Izba je k dispozícií od 1.8.2021.

Info a obhliadky: Matej Salay 0948 599 090

290 €

+421 948 599 090

Šancová 37, Bratislava





Hypokalkulačka

HYPOTÉKA PRE MLADÝCH SO ŠTÁTNYM PRÍSPEVKOM

© 2024 matsalgroup.sk