Predané: EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3 IZBOVÝ BYT, 78,16M2 + 4m2 balkón, Blagoevová 24, Petržalka, oproti Ekonomickej univerzite

Blagoevová 24

DETAILY

Typ reality: byt

Adresa: Blagoevová 24

Rozloha: 78.16 m2

Počet izieb: 3

Poschodie: 4/12

Spôsob vykurovania: ústredné kúrenie

Balkón: 4 m2

Vybavenie: Štandardné

Stav nehnuteľnosti: Kompletná rekonštrukcia

Forma vlastníctva: osobné

VLASTNOSTI

  • Veľké izby
  • Pekný výhľad
  • Občianska vybavenosť
  • Dobré cestné napojenie
  • Bytový dom zrekonštruovaný
  • Tichá časť

POPIS

Exkluzívne na predaj 3 izbový byt, Blagoevová 24, Petržalka, Bratislava.
Úžitková plocha bytu je 78,16 m2 vrátané látkovej pivnice 1,5m2, ktorá je na poschodí ako byt, plus balkón 4m2. Byt je veľmi slnečný, s pekným výhľadom. Kompletná rekonštrukcia bytu bola robená v roku 2009.
Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 4 poschodí, bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou spoločných priestorov, strechy, nové dva výťahy, nové vstupné dvere na čip, epoxidová podlaha atd.
V byte sú kvalitné plastové okná, parkety, drevené interiérové dvere, kuchyňa a kompletne je byt zariadený. Všade sú parkety okrem kuchyne, WC a kúpeľne kde je dlažba. Kuchyňa je zariadená značkovými spotrebičmi, elektrická rúra, plynová varná doska, odsávanie, drez, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, jedálensky stôl a stoličky. Na chodbe je spravené sedenie s koženými sedačkami a stolom. V kúpeľni je vaňa, keramické umývadlo, pračka. WC je samostatné s úsporným splachovacím systémom. Vchodové dvere sú bezpečnostné a protipožiarne. Vykurovanie je cez radiátory.
Parkovanie možné pred domom z obidvoch strán. Možnosť dostať sa priamo do centra, je to pri obchvate, pri moste Apollo a v blízkosti je hneď autobusová zástavka. Ide o veľmi tichú a kľudnú lokalitu s výbornou občianskou vybavenosť, len 20 metrov od bytu je Expres Tesco, PNS stánok, služby ako aj reštaurácie, jedáleň, cukráreň, obchody, kaviarne, kaderníctva, Pizzeria, Thajské masáže, lekárne, drogéria a iné.
Byt sa dlhodobo prenajímal študentom, vždy boli obsadené všetky izby. Energie a správa sa platí približne 220€/mesiac.
Obývačka, detská izba a kuchyňa sú orientované na východ, spálňa je na západ.
Byt sa predáva kompletne zariadený ako je na fotkách so všetkým vybavením.

Cena za byt je 209.000€.
Info a obhliadky: Matej Salay 0948 599 090

209 000 €

+421 948 599 090

Blagoevová 24





Hypokalkulačka

HYPOTÉKA PRE MLADÝCH SO ŠTÁTNYM PRÍSPEVKOM

© 2024 matsalgroup.sk